Voordelen van Flexicontrol

Kant-en-klaar
De producten van Flexicontrol zijn kant-en-klaar. De modules kunt u eenvoudig met elkaar verbinden en aansluiten op uw eigen netwerk.

Integraliteit
U vindt alle relevante domotica-behoeftes voor een woning of bedrijfsgebouw terug in de Flexicontrol-producten; lichtbediening, toegangverlening, zonwering, klimaatbeheersing. Kortom, integraliteit staat voorop bij Flexicontrol

Besparen en verduurzamen
Middels een modern touchscreen krijgt u realtime inzicht in bijvoorbeeld het gebruik en verbruik van energie (gas en elektriciteit) in uw woning of bedrijfsgebouw. Dit zorgt ervoor dat u gericht kunt gaan verduurzamen en besparen op energiekosten.

Compatibel
Domotica-producten van andere producenten kunt u vrijwel allemaal op Flexicontrol bedraad en draadloos aansluiten.

Bedienbaar via het web
De status van elke domotica-functionaliteit is via internet in te zien en onafhankelijk te bedienen. U kunt vanaf elke plek, hetzij vanuit uw bed (via smartphone op uw eigen netwerk) of op vakantie (via een webbrowser), uw gehele systeem aansturen en instellen.

Functionaliteit zonder grenzen
De functionaliteit van Flexicontrolproducten kan eenvoudig en naar elke denkbare wens worden aangepast. Doordat de modules een programmeerbaar geheugen hebben, kan elke functionaliteit opnieuw worden gedefinieerd. Flexicontrol maakt hiervoor gebruik van het door haar zelf ontwikkelde softwarepakket 'Conductor'. Iedereen met enige basiskennis is in staat om ook met dit pakket te werken.

Flexicontrol maakt het leven van mensen in woningen en bedrijfsgebouwen aangenamer, comfortabeler en veiliger.