Over Flexicontrol

Wie zijn wij? 

Flexicontrol is een Noord-Hollands bedrijf met meer dan tien medewerkers dat al meer dan 25 jaar dagelijks elektronische producten maakt die de leef- en werkomgeving van mensen verbeteren. 

Wat doen wij?
Flexicontrol levert kant-en-klare gebouwgebonden elektronische producten. Het gaat hier om intelligente en integrale oplossingen op gebied van woningautomatisering (domotica) en toepassingen voor energiebesparing, die bijdragen aan een comfortabeler, duurzamer en veiliger gebruik van de woning of werkplek. Ons doel is bereikt wanneer onze systemen effectief zijn zonder dat het opvalt.

Waarom doen we wat we doen?
Wij zijn ervan overtuigd dat wij het leven van mensen aangenamer, comfortabeler en veiliger kunnen maken door intelligente integrale elektronische oplossingen te ontwikkelen. Naast het feit dat we niets anders leukers kunnen bedenken om te doen, ervaren wij dit ook als een maatschappelijke opgave. Wij benutten onze capaciteiten om u optimaal gebruik te laten maken en genieten van de mogelijkheden die technologie biedt.

Wat is onze visie?
Intelligente elektronica zal de komende tijd steeds verder ingrijpen op de levens van mensen. In de werkomgeving gaat het in het bijzonder om veiligheid, energiebesparing en comfort. In de woonomgeving is naast veiligheid, energiebesparing, comfort ook gemak van belang. In de zorg staat primair het welbevinden van de zorgbehoevende centraal. Daarvoor is belangrijk dat er optimaal zorg geboden kan worden. Hiervoor is veiligheid, praktisch comfort en gemak van belang, en in toenemende mate ook energiebesparing.

Wat zijn onze ambities?
Blijvend investeren in productontwikkeling en innovatie. Daarnaast willen wij de komende jaren onze marktpositie in Nederland vergroten. Ook onderzoeken we de behoefte naar de Flexicontrol-producten in andere landen binnen Europa.

Consument?
Bent u consument? Flexicontrol biedt naast oplossingen voor bedrijfspanden ook producten voor particuliere woningen, denk bijvoorbeeld aan energie-inzicht of de aansturing van de thermostaat.

Wilt u nader met ons kennismaken? Neem dan contact met ons op.