Klimaat

Meerdere factoren maken het noodzakelijk dat een gebouwbeheersysteem aan hoge eisen wat betreft klimaatregeling voldoet. Het gaat daarbij om: energiebesparing (CO2-reductie), energiekosten (olieprijs) en regelgeving (EPC-norm). Met een aantal onafhankelijke en dus naast elkaar functionerende systemen voor gebouwbeheer, zoals vroeger gebruikelijk, is het niet mogelijk op efficiënte wijze hieraan tegemoet te komen. Integratie met alle systemen voor gebouwbeheer is dus de oplossing. Bijvoorbeeld met aanwezigheidsafhankelijke ventilatie/verwarming/koeling door Flexicontrol. Een voorbeeld hiervan is de besturing van HVAC door middel van aanwezigheidsdetectie.

Flexicontrol biedt een oplossing welke het bedrijfszekere 'bedrade' gebouwbeheersysteem (GBS) combineert met het gemak van 'draadloos'. Zo kunnen externe apparaten, zoals printers en beeldschermen eenvoudig uitgeschakeld worden wanneer het GBS meldt dat er niemand meer aanwezig is. 

Zie ook: FC150 Room Controller en Wendy

Wil je graag bezuinigen op je energiekosten maar weet je niet waar je moet beginnen? Flexicontrol heeft daarvoor dé oplossing: de QuickScan. De uitgelezen kans om inzicht te krijgen in het energieverbruik van uw bedrijf!

Klik hier voor meer informatie...

 

 


Gerelateerde producten