Nieuws

Flexicontrol toont Mijnhuis-online op Live Life 55+

Flexicontrol is met Mijnhuis-online aanwezig op Live Life 55+, een uniek lifestyle- en inspiratie-event in het AFAS (AZ) Stadion op 6 en 7 juni. Mijnhuis-online is het luxe consumentenplatform voor woonhuisautomatisering met innovatieve producten die het leven comfortabeler, gemakkelijker en veiliger maken. Het platform ondersteunt ook mensen die bewust en duurzaam willen wonen. Nieuwsgierig geworden? Kom langs op Live Life 55+ en ontdek wat Mijnhuis-online voor u kan betekenen.

Een kennismaking met Mijnhuis-online zal u verrassen. Als u thuis bent, zorgt het voor uw comfort en veiligheid. Maar ook als u kort onderweg of op reis bent, kunt u er zeker van zijn dat onze slimme en betrouwbare technologie voor uw woning zorgt. Bent u al een dagje ouder en hebt u behoefte aan een gereguleerde woonomgeving, dan moet u ook zeker even langs komen.

Basispakket warmte & comfort
Een basispakket bestaat uit onze woonhuis- en energiecomputer Wendy, een display voor in de woonkamer en een koppeling met uw cv-ketel. Hiermee kunt u de warmte en het comfort in de woning eenvoudig instellen en bedienen. Wilt u de woning verder automatiseren? Met een paar eenvoudige sensoren erbij meet u ook het verbruik van elektriciteit, gas en water. Als u een aantal smart plugs erbij neemt, kunt u ook het licht schakelen of meten wat het energieverbruik is per apparaat of groep apparaten.

Eenvoudig uit te breiden
Mocht u écht alles uit Mijnhuis-online willen halen, dan is het eenvoudig uit te breiden met allerlei functies zoals aanwezigheidssimulatie en brand- en rookdetectie. Hebt u al draadloze systemen in uw woning? Wees gerust, verschillende bestaande en conventionele producten zijn moeiteloos te koppelen aan Mijnhuis-online.

Over Flexicontrol
Mijnhuis-online is een van topproducten van Flexicontrol. Al 25 jaar ontwikkelen wij vanuit het Noord-Hollandse Heerhugowaard toepassingen voor energiebesparing die ook bijdragen aan een comfortabeler, duurzamer en veiliger gebruik van de woning of werkplek. In 2013 ontving ons bedrijf de Smart Grid Innovation Award voor woonhuis- en energiecomputer Wendy.

Kom ook naar Live life 55+!
Datum en tijd: zaterdag 6 en zondag 7 juni van 10.00 uur tot 17.30 uur

Locatie: AFAS (AZ) Stadion, Alkmaar
Inschrijven met korting? klik hier.


« terug naar overzicht