Nieuws

Flexicontrol toont Mijnhuis-online op infomarkt voor ouderen

Flexicontrol is met Mijnhuis-online, een innovatief platform voor woonhuisautomatisering met producten die het leven comfortabeler en veiliger maken, aanwezig op de Infomarkt Comfortabel Thuis op zondag 26 april in Schoorl. Ouderen kunnen op de dag alles te weten komen over langer zelfstandig wonen, thuiszorg en domotica. Naast Flexicontrol zijn ook zorginstellingen, welzijnsorganisaties en een groot aantal gemeentes aanwezig om informatie te geven over voeding, beweging, duurzaamheid en lifestyle. De infomarkt is gratis toegankelijk en wordt van 10.00 tot 16.00 uur gehouden bij Dopersduin in Schoorl.

Kom langs op de infomarkt en ontdek wat Flexicontrol met Mijnhuis-online kan betekenen voor uw klanten of gebruikers die door het ouder worden meer behoefte hebben aan een gereguleerde woonomgeving. U zult zien dat ons platform gebruik maakt van slimme en betrouwbare technologie.

Basispakket warmtecomfort
Een basispakket bestaat uit onze woonhuis- en energiecomputer Wendy, een display voor in de woonkamer en de ketelmodule. Hiermee kunt u het warmtecomfort in de woning eenvoudig instellen en bedienen. Wilt u de woning verder automatiseren? Met een paar eenvoudige sensoren erbij meet u ook het verbruik van elektriciteit, gas en water. Indien u een of meerdere smart plugs aanschaft, kunt u ook het licht schakelen of meten wat het energieverbruik is per apparaat of groep apparaten.

Eenvoudig uit te breiden
Mocht u alles uit Mijnhuis-online willen halen, dan is het eenvoudig uit te breiden met allerlei functies zoals afwezigheidssimulatie en brand- en rookdetectie. Mochten er al draadloze systemen aanwezig zijn, wees gerust. Verschillende bestaande en conventionele draadloze systemen zijn moeiteloos te koppelen aan Mijnhuis-online.

Over Flexicontrol
Al 25 jaar ontwikkelt Flexicontrol toepassingen voor energiebesparing die ook bijdragen aan een comfortabeler, duurzamer en veiliger gebruik van de woning of werkplek. In 2013 ontving Flexicontrol de Smart Grid Innovation Award in 2013 voor woonhuis- en energiecomputer Wendy. Als leverancier van 'embedded' elektronica hebben klanten van Flexicontrol met hun producten prijzen gewonnen en marktdominantie weten te verkrijgen.

Infomarkt Comfortabel Thuis

Datum en tijd: Zondag 26 april van 10.00 tot 16.00 uur

Locatie: Dopersduin, Oorsprongweg 3, 1871 HA Schoorl

Kijk ook eens op www.Mijnhuis-online.nl.


« terug naar overzicht