Nieuws

Flexicontrol op Building Holland 2010

Flexicontrol is van 13 tot 15 april aanwezig op Building Holland 2010. Deze beurs, de vroegere Bouwrai, is het jaarlijkse kennisplatform voor architecten, ingenieurs en andere professionals die zich bezig houden met innovatie en oplossingen van ontwerp en bouwtechniek.

Wat kunt u zien van ons tijdens Opent externe link in nieuw schermBuilding Holland 2010?
Op onze stand in hal 10 tonen wij ons complete lijn met producten voor de besturing en het beheer van gebouwgebonden installaties.

Themaplein met innovatieve producten
In Hal 11 is een themaplein ingericht waarop een echt gebouw is neergezet. In dit gebouw zijn allerlei innovatieve producten verwerkt.
Deze producten kenmerken zich door:

  • terugdringen van faalkosten in de bouw;
  • duurzaam energiebeheer voor woning en bedrijfsgebouwen; 
  • maatschappelijk verantwoord bouwen; 
  • comfort en welzijn gebruiker/bewoner. 

Het gebouw is omgeven door een aantal 'ministands' waarin alle door de onafhankelijke jury geselecteerde producten te zien zijn. Flexicontrol zal hier de Marvin energiemonitor met functies op het gebied van domotica en veiligheid tonen.

Marvin wordt niet alleen op het themaplein getoond, het is ook in het themagebouw verwerkt omdat ons bijzondere product specifiek voldeed aan de eisen die de jury stelde. U krijgt dus de kans om Marvin in het echt te zien werken. Wij kijken er naar uit om u te mogen ontmoeten op Bouw Holland 2010!


« terug naar overzicht