Nieuws

Flexicontrol CEO René Balvers spreker op Smart Building Conference 2014

Flexicontrol is verheugd te kunnen melden dat René Balvers op 3 februari 2014 zal spreken op de Smart Building Conference 2014 in de RAI te Amsterdam. In zijn presentatie ‘Smart Users behave smart and demand Smart Homes’ zal de heer Balvers ingaan op hoe huiseigenaren actief hun energiegebruik kunnen beïnvloeden gedurende de dag.

De heer Balvers zal op de conferentie met het publiek de conclusies delen van een grootschalig project (260 woningen) waar bewoners het energie managementsysteem van Flexicontrol succesvol hebben gebruikt.

Flexicontrol nodigt hierbij geïnteresseerden uit om de Smart Building Conference 2014 te bezoeken. Daarbij is ook de gelegenheid om een gesprek te hebben met de heer Balvers. Neemt u hiervoor Opens internal link in current windowcontact op met Flexicontrol.

Zijn bedrijven hebben diverse awards gewonnen, waaronder de Smart Grid Innovation Award in 2013 voor Wendy. Dit is de slimme energiecomputer en gebouw-automatisering oplossing van Flexicontrol. Als leverancier van 'embedded' elektronica hebben zijn klanten met hun producten prijzen gewonnen en marktdominantie weten te verkrijgen. Al nagenoeg 30 jaar is René Balvers met zijn ondernemingen succesvol op het gebied van slimme elektronica. Balvers richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van toepassingen voor energiebesparing die ook bijdragen aan een comfortabeler, duurzamer en veiliger gebruik van de woning of werkplek.

Balvers is initiatiefnemer en medeoprichter van de VEI (Vereniging Energie Inzicht). De leden van deze vereniging zijn Nederlandse ondernemingen die producten en diensten ontwikkelen voor het leveren van inzicht in en beheersoplossingen van energiestromen aan eindgebruikers.

René Balvers is internationaal actief als spreker op conferenties over energie, smart homes en elektronica in de Verenigde Staten, Duitsland en Nederland. Hij denkt en handelt vanuit originaliteit en met creativiteit. Hij ziet daardoor trends en weet met zijn bedrijven daar snel en succesvol op in te spelen.

Voor meer informatie over de Smart building Conference, klik Opens external link in new windowhier.


« terug naar overzicht